Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/34802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSantiago Dimas Jorge, Sepulveda Montes Adan
dc.contributor.authorDELGADILLO MARTINEZ RUBEN.
dc.date.accessioned2015-09-09T18:21:33Z-
dc.date.available2015-09-09T18:21:33Z-
dc.date.submitted1994-11-00
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/34802-
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleCALIDAD MICROBIOLOGICA DE LECHE BRONCA Y CEDAZOS DE TELA QUE SE UTILIZAN EN UNA QUESERIA ELABORA QUESO COTIJA.
dc.typeTesis de Licenciatura
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderDELGADILLO MARTINEZ RUBEN.
dc.type.conacytbachelorThesis-
dc.degree.nameLicenciatura en Médico Veterinario y Zootecnista-
dc.degree.departmentCUSUR-
dc.degree.grantorUniversidad de Guadalajara-
dc.degree.creatorLicenciado en Médico Veterinario y Zootecnista-
Appears in Collections:CUSUR

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUSUR00213.pdf
Restricted Access
243.23 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.