Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/49405
Title: INCIDENCIA DE SALMONELLA spp Y E. COLI, EN ALIMENTOS CRUDOS Y MEDIANAMENTE PROCESADOS, PREPARADOS EN ESTABLECIMIENTOS, DONDE SE ALIMENTAN ALUMNOS Y PROFESORES DEL CUSUR EN EL 2005.
Author: MONTAÑO CORONA EFREN
Advisor/Thesis Advisor: Chavoya Moreno Francisco Javier, Villanueva Yerenas Ma. De los Angeles, Sepulveda Montes Adan, Solis Serrano Antonio
Publisher: Biblioteca Digital wdg.biblio
Universidad de Guadalajara
URI: http://hdl.handle.net/20.500.12104/49405
http://wdg.biblio.udg.mx
metadata.dc.degree.name: Maestría en Ciencias de los Alimentos
Appears in Collections:CUSUR

Files in This Item:
File SizeFormat 
MCUSUR00123.pdf
Restricted Access
255.05 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.