Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/20640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAlejandro Castillo Ayala
dc.contributor.authorAlvarado Casillas, Sergio
dc.contributor.editorCUCEI
dc.contributor.editorUniversidad de Guadalajara
dc.contributor.otherDoctor en Ciencias en Procesos Biotecnoíógicos
dc.date.accessioned2015-09-08T22:48:08Z-
dc.date.available2015-09-08T22:48:08Z-
dc.date.submitted2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/20640-
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleIMPLEMENTACION DE UNA MEDIDA DE CONTROL PARA BACTERIAS ENTEROPATOGENAS DURANTE EL EMPAQUE DE MELÓN CANTALOUPE ( CUCUMIS MELÓ L. VAR. RETICULATUS NAUD) PARA EXPORTACIÓN
dc.typeDoctorado
dc.typeTesis
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderAlvarado Casillas, Sergio
dc.degree.nameDoctorado-
dc.degree.departmentCUCEI-
dc.degree.grantorUniversidad de Guadalajara-
Appears in Collections:CUCEI

Files in This Item:
File SizeFormat 
DCUCEI00036.pdf
Restricted Access
404.77 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.