Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/80400
Title: La planeación estratégica y el crecimiento desde la perspectiva de los administradores de los restaurantes de antojitos mexicanos en Puerto Vallarta
Author: Leyva Fraga, Rogelio
Advisor/Thesis Advisor: Delgado Díaz, Luz Amparo
Scartascini Spadaro, Gabriela Andrea
Vargas Aceves, Miriam Del Carmen
Sandoval Ballesteros, Georgina Dolores
Becerra Bizarrón, Manuel Ernesto
Castellon Palacios, Mercedes Rosario
Editors: CUCOSTA
Universidad de Guadalajara
Career: MAESTRIA EN ADMINISTRACION DE NEGOCIOS
Keywords: Necesidades Reales De Los Microempresarios De La Localidad
Issue Date: 10-Dec-2018
Publisher: Biblioteca Digital wdg.biblio
Universidad de Guadalajara
Abstract: necesidades reales de los microempresarios de la localidad
URI: https://wdg.biblio.udg.mx
https://hdl.handle.net/20.500.12104/80400
Appears in Collections:CUCOSTA

Files in This Item:
File SizeFormat 
MCUCOSTA10020FT.pdf5.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.