Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/61608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFeria Velasco, Alfredo Universidad de Guadalajara
dc.date.accessioned2015-11-18T23:42:24Z-
dc.date.available2015-11-18T23:42:24Z-
dc.date.issued2006
dc.identifier.issn0187-4705
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/61608-
dc.language.isoEspañol
dc.titleLa desnutrición crónica en ratas causada por alimentación a base de maíz aumenta la susceptibilidad a convulsiones experimentalmente inducidas por la administración de L-glutamato monosódico
dc.typejournalArticle
dc.relation.ispartofjournalArchivos de neurociencias
dc.relation.ispartofvolume11
dc.relation.ispartofissue2
dc.relation.ispartofpage68-76
dc.contributor.affiliationFeria Velasco, Alfredo Universidad de Guadalajara
dc.subject.keywordspaNeurología
dc.relation.isReferencedByPERIODICA
dc.identifier.urlhttp://132.248.9.1:8991/F/1NSTK5CYVSV48SPM24TP4PL8LBSFK25CUAG5QAD7JNS5PIR4R5-13604?func=full-set-set&set_number=034002&set_entry=000493&format=999
Appears in Collections:Producción científica UdeG (prueba)

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.