Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/47480
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorEva Noemi Obledo Vazquez
dc.contributor.authorBueno Duran, Adela Yolanda
dc.contributor.editorCUCEI
dc.contributor.editorUniversidad de Guadalajara
dc.contributor.otherMaestro en Ciencias de los Alimentos
dc.date.accessioned2015-09-21T18:22:59Z-
dc.date.available2015-09-21T18:22:59Z-
dc.date.submitted2006
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/47480-
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleEVALUACION DE LA ACTIVIDAD DE EXTRACTOS DE OREGANO ALBAHACA Y TE DE LIMON EN LA REPRODUCCION DE SALMONELLA Y LISTERIA MONOCYTOGENES EN JITOMATE, AGUACATE Y LIMON
dc.typeMaestria
dc.typeTesis
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderBueno Duran, Adela Yolanda
Appears in Collections:CUCEI

Files in This Item:
File SizeFormat 
MCUCEI00198.pdf
Restricted Access
377.09 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.