Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/34755
Title: CALIDAD SANITARIA DE LOS PRODUCTOS RECIEN ELABORADOS EN UNA EMPACADORA MEDIANTE INVESTIGACION DE Salmonella, RECUENTO DE Staphylococcus aureus y Bacterias Mesofìlicas Aerobias EN EL ESTADO DE JALISCO.
Author: CHAVEZ GONZALEZ MARIA LUZ, MACIAS SANCHEZ SERGIO GABRIEL
Advisor/Thesis Advisor: Santiago Dimas Jorge, Estrada Pimentel Laura
Editors: CUSUR
Universidad de Guadalajara
Career: Medico Veterinario y Zootecnista
Publisher: Biblioteca Digital wdg.biblio
Universidad de Guadalajara
URI: http://wdg.biblio.udg.mx
http://hdl.handle.net/20.500.12104/34755
Appears in Collections:CUSUR

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUSUR00171.pdf
Restricted Access
200.17 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.