Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/30892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorNULL
dc.contributor.authorBarajas Garibay, Denise
dc.date.accessioned2015-09-09T17:53:17Z-
dc.date.available2015-09-09T17:53:17Z-
dc.date.submitted2002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/30892-
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleMetodología para reducir la variabilidad del factor de saturación de calcio (FSC) de la harina cruda en la producción de cemento
dc.typeTesis de Licenciatura
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderBarajas Garibay, Denise
dc.type.conacytbachelorThesis-
dc.degree.nameLicenciatura en Ingeniería Química-
dc.degree.departmentCUCEI-
dc.degree.grantorUniversidad de Guadalajara-
dc.degree.creatorLicenciada en Ingeniería Química-
Appears in Collections:CUCEI

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUCEI05883.pdf
Restricted Access
438.03 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.