Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/28798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorNULL
dc.contributor.authorGonzález Iñiguez, Alejandro Emanuel
dc.contributor.editorCUCEI
dc.contributor.editorUniversidad de Guadalajara
dc.contributor.otherIngeniero Químico
dc.date.accessioned2015-09-09T17:50:55Z-
dc.date.available2015-09-09T17:50:55Z-
dc.date.submitted1996
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/28798-
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.titleDeterminación de parámetros cinéticos para Saccheromyces Cervisiae ATTCC-4126 en la fermentación anaeróbica de glucosa, para la producción de etanol
dc.typeLicenciatura
dc.typeTesis
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderGonzález Iñiguez, Alejandro Emanuel
Appears in Collections:CUCEI

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUCEI03942.pdf
Restricted Access
590.85 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.