Browsing by Author Martin del Campo-Lopez, F.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Effects of a Symbiotic on Gut Microbiota in Mexican Patients With End-Stage Renal DiseaseCruz-Mora, J.; Martinez-Hernandez, N.E.; Martin del Campo-Lopez, F.; Viramontes-Horner, D.; Vizmanos-Lamotte, B.; Munoz-Valle, J.F.; García-García, G.; Parra-Rojas, I.; Castro-Alarcon, N.; Cruz-Mora, J., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México; Martínez-Hernández, N.E., Laboratorio Estatal de Salud Pública Galo Soberón y Parra, Secretaria de Salud Guerrero, Acapulco, Guerrero, México; Martín del Campo-López, F., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Viramontes-Horner, D., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Vizmanos-Lamotte, B., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Muñoz-Valle, J.F., Instituto de Investigación en Ciencias Biomédicas, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; García-García, G., Departamento de Nefrología, Hospital Civil Fray Antonio Alcalde, Guadalajara, Jalisco, México; Parra-Rojas, I., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México; Castro-Alarcón, N., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México
2014Effects of a Symbiotic on Gut Microbiota in Mexican Patients With End-Stage Renal DiseaseCruz-Mora, J.; Martinez-Hernandez, N.E.; Martin del Campo-Lopez, F.; Viramontes-Horner, D.; Vizmanos-Lamotte, B.; Munoz-Valle, J.F.; Garcia-Garcia, G.; Parra-Rojas, I.; Castro-Alarcon, N.; Cruz-Mora, J., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México; Martínez-Hernández, N.E., Laboratorio Estatal de Salud Pública Galo Soberón y Parra, Secretaria de Salud Guerrero, Acapulco, Guerrero, México; Martín del Campo-López, F., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Viramontes-Hörner, D., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Vizmanos-Lamotte, B., Cuerpo Académico 454, Laboratorio de Evaluación del Estado Nutricional, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; Muñoz-Valle, J.F., Instituto de Investigación en Ciencias Biomédicas, Centro Universitario de Ciencias de la Salud, Universidad de Guadalajara, Jalisco, México; García-García, G., Departamento de Nefrología, Hospital Civil Fray Antonio Alcalde, Guadalajara, Jalisco, México; Parra-Rojas, I., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México; Castro-Alarcón, N., Unidad Académica de Ciencias Químico-Biológicas de la Universidad Autónoma de Guerrero, Chilpancingo, Guerrero, México