Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/20.500.12104/21934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorElizondo Espinoza Irma
dc.contributor.authorRamirez Medina Miguel Angel
dc.contributor.editorCUCBA
dc.contributor.editorUniversidad de Guadalajara
dc.contributor.otherMedico Veterinario Zootecnista
dc.date.accessioned2015-09-09T17:41:01Z-
dc.date.available2015-09-09T17:41:01Z-
dc.date.submitted1983-00-00
dc.identifier.urihttp://wdg.biblio.udg.mx
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12104/21934-
dc.formatapplication/PDF
dc.language.isospa
dc.publisherBiblioteca Digital wdg.biblio
dc.publisherUniversidad de Guadalajara
dc.rights.urihttp://wdg.biblio.udg.mx/politicasdepublicacion.php
dc.title"RECOPILACION DE DATOS PARA EL ESTABLECIMIENTO DE UN BANCO DE INFORMACION SOBRE LA COMPOSICION NUTRICIONAL DE LOS INGREDIENTES MAS COMUNES UTILIZADOS PARA LA ALIMENTACION ANIMAL EN EL EDO. DE JALISCO"
dc.typeLicenciatura
dc.typeTesis
dc.rights.holderUniversidad de Guadalajara
dc.rights.holderRamirez Medina Miguel Angel
Appears in Collections:CUCBA

Files in This Item:
File SizeFormat 
LCUCBA01719.pdf
Restricted Access
193.74 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


Items in RIUdeG are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.