Browsing by Author Castillo, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Bacterial Hazards in Fresh and Fresh-Cut Produce: Sources and ControlCastillo, A.; Rodriguez-Garcia, M.O.; Castillo, A., Animal Science Department, Faculty of Food Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Rodríguez-García, M.O., Department of Pharmacy and Biology, University of Guadalajara, Guadalajara, Jal. 44430, Mexico
2008Bacterial Hazards in Fresh and Fresh-Cut Produce: Sources and ControlCastillo, A.; Rodriguez-García, M.O.; Castillo, A., Animal Science Department, Faculty of Food Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Rodríguez-García, M.O., Department of Pharmacy and Biology, University of Guadalajara, Guadalajara, Jal. 44430, Mexico
2011Comparison of different washing treatments for reducing pathogens on orange surfaces and for preventing the transfer of bacterial pathogens to fresh-squeezed orange juiceMartinez-Gonzales, N.E.; Martinez-Chavez, L.; Martinez-Cardenas, C.; Castillo, A.; Martínez-Gonzáles, N.E., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Chávez, L., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Cárdenas, C., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2011Comparison of different washing treatments for reducing pathogens on orange surfaces and for preventing the transfer of bacterial pathogens to fresh-squeezed orange juiceMartinez-Gonzales, N.E.; Martinez-Chavez, L.; Martinez-Cardenas, C.; Castillo, A.; Mart�nez-Gonz�les, N.E., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-Ch�vez, L., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-C�rdenas, C., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2007Comparison of rinsing and sanitizing procedures for reducing bacterial pathogens on fresh cantaloupes and bell peppersAlvarado-Casillas, S.; Ibarra-Sanchez, S.; Robriguez-Garcia, O.; Martinez-Gonzales, N.; Castillo, A.; Alvarado-Casillas, S., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Ibarra-Sánchez, S., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Robríguez-García, O., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Gonzáles, N., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2007Comparison of rinsing and sanitizing procedures for reducing bacterial pathogens on fresh cantaloupes and bell peppersAlvarado-Casillas, S.; Ibarra-Sanchez, S.; Robriguez-Garcia, O.; Martinez-Gonzales, N.; Castillo, A.; Alvarado-Casillas, S., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Ibarra-S�nchez, S., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Robr�guez-Garc�a, O., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-Gonz�les, N., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Programa de Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2004Effect of electron beam irradiation on the bacterial load and sensorial quality of sliced cantaloupePalekar, M.P.; Cabrera-Diaz, E.; Kalbasi-Ashtari, A.; Maxim, J.E.; Miller, R.K.; Cisneros-Zevallos, L.; Castillo, A.; Palekar, M.P., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Cabrera-Diaz, E., Dept. of Public Health, Univ. of Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico; Kalbasi-Ashtari, A., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Maxim, J.E., Natl. Ctr. Electron Beam Food Res., Texas A and M Univ., College Station, TX, United States; Miller, R.K., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Cisneros-Zevallos, L., Dept. of Horticultural Sciences, Texas A and M Univ., College Station, TX, United States; Castillo, A., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States
2004Effect of electron beam irradiation on the bacterial load and sensorial quality of sliced cantaloupePalekar, M.P.; Cabrera-Diaz, E.; Kalbasi-Ashtari, A.; Maxim, J.E.; Miller, R.K.; Cisneros-Zevallos, L.; Castillo, A.; Palekar, M.P., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Cabrera-Diaz, E., Dept. of Public Health, Univ. of Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico; Kalbasi-Ashtari, A., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Maxim, J.E., Natl. Ctr. Electron Beam Food Res., Texas A and M Univ., College Station, TX, United States; Miller, R.K., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States; Cisneros-Zevallos, L., Dept. of Horticultural Sciences, Texas A and M Univ., College Station, TX, United States; Castillo, A., Dept. of Animal Science, Texas A and M Univ., College Station, TX 77843-2471, United States
2013Effect of the use of a neutralizing step after antimicrobial application on microbial counts during challenge studies for orange disinfectionMartinez-Gonzales, N.E.; Martinez-Cardenas, C.; Martinez-Chavez, L.; Ramos-Perez, N.E.; Taylor, T.M.; Ulloa-Franco, C.C.; Castillo, A.; Martínez-Gonzáles, N.E., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Cárdenas, C., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Chávez, L., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Ramos-Pérez, N.E., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Taylor, T.M., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Ulloa-Franco, C.C., Departamento de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2013Effect of the use of a neutralizing step after antimicrobial application on microbial counts during challenge studies for orange disinfectionMartinez-Gonzales, N.E.; Martinez-Cardenas, C.; Martinez-Chavez, L.; Ramos-Perez, N.E.; Taylor, T.M.; Ulloa-Franco, C.C.; Castillo, A.; Mart�nez-Gonz�les, N.E., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-C�rdenas, C., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-Ch�vez, L., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Ramos-P�rez, N.E., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Taylor, T.M., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Ulloa-Franco, C.C., Departamento de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
1997Incidence of Vibrio cholerae in fresh fish and ceviche in Guadalajara, MexicoTorres-Vitela, M.R.; Castillo, A.; Finne, G.; Rodriguez-Garcia Ma.O.; Martinez-Gonzales, N.E.; Navarro-Hidalgo, V.; Torres-Vitela, M.R., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Finne, G., Silliker Laboratories, 900 Maple Road, Homewood, IL 60430, United States; Rodriguez-Garcia, Ma.O., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martinez-Gonzales, N.E., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Navarro-Hidalgo, V., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico
1997Incidence of Vibrio cholerae in fresh fish and ceviche in Guadalajara, MexicoTorres-Vitela, M.R.; Castillo, A.; Finne, G.; Rodriguez-Garcia Ma.O.; Martinez-Gonzales, N.E.; Navarro-Hidalgo, V.; Torres-Vitela, M.R., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Finne, G., Silliker Laboratories, 900 Maple Road, Homewood, IL 60430, United States; Rodriguez-Garcia, Ma.O., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martinez-Gonzales, N.E., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Navarro-Hidalgo, V., Lab. de Microbiologia Sanitaria, Depto. de Farmacobiologia, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico
2004Internalization of bacterial pathogens in tomatoes and their control by selected chemicalsIbarra-Sanchez, L.S.; Alvarado-Casillas, S.; Rodriguez-Garcia, M.O.; Martinez-Gonzales, N.E.; Castillo, A.; Ibarra-Sánchez, L.S., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Alvarado-Casillas, S., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Rodríguez-García, M.O., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Depto. de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Martínez-Gonzáles, N.E., Depto. de Farmacobiología, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2004Internalization of bacterial pathogens in tomatoes and their control by selected chemicalsIbarra-Sanchez, L.S.; Alvarado-Casillas, S.; Rodriguez-Garcia, M.O.; Martinez-Gonzales, N.E.; Castillo, A.; Ibarra-S�nchez, L.S., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Alvarado-Casillas, S., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Rodr�guez-Garc�a, M.O., Posgrado en Procesos Biotecnologicos, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico, Depto. de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Mart�nez-Gonz�les, N.E., Depto. de Farmacobiolog�a, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco 44430, Mexico; Castillo, A., Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States
2007Isolation and characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli O157:H7 and non-O157 from beef carcasses at a slaughter plant in MexicoVarela-Hernandez, J.J.; Cabrera-Diaz, E.; Cardona-Lopez, M.A.; Ibarra-Velazquez, L.M.; Rangel-Villalobos, H.; Castillo, A.; Torres-Vitela, M.R.; Ramirez-Alvarez, A.; Varela-Hernández, J.J., Departamento de Ciencias Básicas, Centro Universitario de la Ciénega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotlán, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Cabrera-Diaz, E., Departamento de Salud Pública, Centro Universitario de Ciencias Biológicas y Agropecuarias, Universidad de Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico; Cardona-López, M.A., Departamento de Ciencias Básicas, Centro Universitario de la Ciénega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotlán, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Ibarra-Velázquez, L.M., Departamento de Ciencias Básicas, Centro Universitario de la Ciénega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotlán, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Rangel-Villalobos, H., Departamento de Ciencias Básicas, Centro Universitario de la Ciénega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotlán, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX, United States; Torres-Vitela, M.R., Departamento de Farmacobiología, Centro Universitario de Ciencias Exactas e Ingenierías, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco, Mexico; Ramírez-Álvarez, A., Departamento de Salud Pública, Centro Universitario de Ciencias Biológicas y Agropecuarias, Universidad de Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico
2007Isolation and characterization of Shiga toxin-producing Escherichia coli O157:H7 and non-O157 from beef carcasses at a slaughter plant in MexicoVarela-Hernandez, J.J.; Cabrera-Diaz, E.; Cardona-Lopez, M.A.; Ibarra-Velazquez, L.M.; Rangel-Villalobos, H.; Castillo, A.; Torres-Vitela, M.R.; Ramirez-Alvarez, A.; Varela-Hern�ndez, J.J., Departamento de Ciencias B�sicas, Centro Universitario de la Ci�nega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotl�n, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Cabrera-Diaz, E., Departamento de Salud P�blica, Centro Universitario de Ciencias Biol�gicas y Agropecuarias, Universidad de Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico; Cardona-L�pez, M.A., Departamento de Ciencias B�sicas, Centro Universitario de la Ci�nega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotl�n, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Ibarra-Vel�zquez, L.M., Departamento de Ciencias B�sicas, Centro Universitario de la Ci�nega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotl�n, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Rangel-Villalobos, H., Departamento de Ciencias B�sicas, Centro Universitario de la Ci�nega, Universidad de Guadalajara, Av. Universidad 1115, Ocotl�n, Jalisco, C. P. 47840, Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX, United States; Torres-Vitela, M.R., Departamento de Farmacobiolog�a, Centro Universitario de Ciencias Exactas e Ingenier�as, Universidad de Guadalajara, Guadalajara, Jalisco, Mexico; Ram�rez-�lvarez, A., Departamento de Salud P�blica, Centro Universitario de Ciencias Biol�gicas y Agropecuarias, Universidad de Guadalajara, Zapopan, Jalisco, Mexico
2003Isolation of Arcobacter spp. from retail meats and cytotoxic effects of isolates against Vero cellsVillarruel-Lopez, A.; Marquez-Gonzalez, M.; Garay-Martinez, L.E.; Zepeda, H.; Castillo, A.; Mota De La Garza, L.; Murano, E.A.; Torres-Vitela, R.; Villarruel-López, A., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Departamento de Microbiología, Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Carpio y Plan de Ayala, México, D.F., Mexico; Márquez-González, M., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Garay-Martínez, L.E., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Zepeda, H., Departamento de Microbiología, Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Carpio y Plan de Ayala, México, D.F., Mexico; Castillo, A., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Mota De La Garza, L., Departamento de Microbiología, Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Carpio y Plan de Ayala, México, D.F., Mexico; Murano, E.A., Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Torres-Vitela, R., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico
2003Isolation of Arcobacter spp. from retail meats and cytotoxic effects of isolates against Vero cellsVillarruel-Lopez, A.; Marquez-Gonzalez, M.; Garay-Martinez, L.E.; Zepeda, H.; Castillo, A.; Mota De La Garza, L.; Murano, E.A.; Torres-Vitela, R.; Villarruel-L�pez, A., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Departamento de Microbiolog�a, Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Carpio y Plan de Ayala, M�xico, D.F., Mexico; M�rquez-Gonz�lez, M., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Garay-Mart�nez, L.E., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Zepeda, H., Departamento de Microbiolog�a, Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Carpio y Plan de Ayala, M�xico, D.F., Mexico; Castillo, A., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Mota De La Garza, L., Departamento de Microbiolog�a, Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Carpio y Plan de Ayala, M�xico, D.F., Mexico; Murano, E.A., Animal Science Department, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Torres-Vitela, R., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico
2005Levels and enterotoxigenicity of Clostridium perfringens in Pozole, Tamales, and BirriaNavarro-Hidalgo, V.; Cabrera-Diaz, E.; Zepeda, H.; Mota De La Garza, L.; Castillo, A.; Torres-Vitela, R.; Navarro-Hidalgo, V., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Inst. Polit�cnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Cabrera-D�az, E., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Zepeda, H., Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Inst. Polit�cnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Mota De La Garza, L., Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biol�gicas, Inst. Polit�cnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Torres-Vitela, R., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico
2005Levels and enterotoxigenicity of Clostridium perfringens in Pozole, Tamales, and BirriaNavarro-Hidalgo, V.; Cabrera-Diaz, E.; Zepeda, H.; Mota De La Garza, L.; Castillo, A.; Torres-Vitela, R.; Navarro-Hidalgo, V., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico, Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Inst. Politécnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Cabrera-Díaz, E., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico; Zepeda, H., Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Inst. Politécnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Mota De La Garza, L., Deptartamento de Microbiol., Esc. Nac. de Cie. Biológicas, Inst. Politécnico Nacional, Carpio y Plan de Ayala, D. F., Mexico; Castillo, A., Department of Animal Science, Texas A and M University, College Station, TX 77843-2471, United States; Torres-Vitela, R., Lab. de Microbiol. Sanitaria, Ctro. Univ. Cie. Exact. Ingenierias, Universidad de Guadalajara, Marcelino Garcia Barragan 1451, Guadalajara 44430, Mexico